1. kennismaken

Voordat ik aan een opdracht begin, hebben we natuurlijk eerst overleg. Dit kan telefonisch, per mail, app of we spreken af. Ik maak een voorstel en als je akkoord bent, ga ik aan de slag. Vaak stuur ik eerst een proeftekst, zodat je vooraf weet wat je kan verwachten. Omdat ik voor verschillende opdrachtgevers werk, hoor ik graag wanneer je de tekst verwacht. Tussendoor hebben we, indien nodig, contact en heb ik soms nog wat vragen. Verder rond ik een opdracht pas af, zodra het helemaal naar je zin is.

2. veel vragen

Zodra ik voor je ga schrijven, wil ik je eerst beter leren kennen. Ik zal dus veel vragen stellen, met veel waarom en hoe dan's. Dat is nodig om jouw verhaal goed naar buiten te brengen. Verder let ik op de structuur en bij webteksten geef ik tips waar je linkjes kan plaatsen. Op deze manier verbeter ik meteen jouw vindbaarheid in zoekmachines, zoals Google.

3. en meer

Soms kom ik ondernemers tegen die naast een goed verhaal ook een nieuwe website willen. Omdat ze bijvoorbeeld nieuwe ideeën hebben, of omdat de bestaande site verouderd is. Ik werk samen met andere enthousiaste ondernemers die dit graag voor je doen. En soms maak ik de website en het logo voor klanten zelf.

Dus ben je net gestart en heb je nog geen website? Of ben je toe aan een verse website? Laat het me weten en ik kijk wat ik kan doen of ik zoek de perfecte partner binnen mijn netwerk voor je. 

Contact

  • Jan Steentraat 53 | Maassluis
  • martine@zininwoorden.nl
  • 06 -205 379 17
  • © 2019 Zin in Woorden
blog

Lekker onbeschoft

‘Leadgeneratie op LinkedIn’ heet het webinar waar ik me enthousiast voor aanmeld. Broodnodig, want LinkedIn heeft aardig wat geheimen voor me. Daarom ben ik niet bepaald actief. Laat staan dat ik weet hoe ik meer

Lees verder
Columns

Oergevoel

Traditioneler dan tijdens het barbecueën kan het rollenpatroon niet zijn. Dat het cliché blijft bestaan, heeft te maken met het ‘oergevoel’ dat mannen krijgen als ze ‘heer en meester’ zijn over het vlees.  Terwijl de

Lees verder

Visit us

free latte!

Stop by with a friend today and get your free latte with the purchase of any regular size coffee or tea from our menu.

*Offer good thru Feb 1.