Werkwijze

1. Kennismaken

Voordat ik aan een opdracht begin, hebben we natuurlijk eerst overleg. Dit kan telefonisch, per mail, app of we spreken af. Ik maak een voorstel en als je akkoord bent, ga ik aan de slag. Vaak stuur ik eerst een proeftekst, zodat je vooraf weet wat je kan verwachten.

Omdat ik voor verschillende opdrachtgevers werk, hoor ik graag wanneer je de tekst verwacht. Tussendoor hebben we, indien nodig, contact en heb ik soms nog wat vragen. Verder rond ik een opdracht pas af, zodra het helemaal naar je zin is.

2. Veel vragen

Zodra ik voor je ga schrijven, wil ik je eerst beter leren kennen. Ik zal dus veel vragen stellen, met veel waarom en hoe dan’s. Dat is nodig om jouw verhaal goed naar buiten te brengen.

Verder let ik op de structuur en bij webteksten geef ik tips waar je linkjes kan plaatsen. Op deze manier verbeter ik meteen jouw vindbaarheid in zoekmachines, zoals Google.

3. En er is meer

Soms kom ik ondernemers tegen die naast een goed verhaal ook een nieuwe website willen. Omdat ze bijvoorbeeld nieuwe ideeën hebben, of omdat de bestaande site verouderd is. Ik werk samen met andere enthousiaste ondernemers die dit graag voor je doen. En soms maak ik de website voor klanten zelf.

Dus ben je net gestart en heb je nog geen website? Of ben je toe aan een verse website? Laat het me weten en ik kijk wat ik kan doen of ik zoek de perfecte partner binnen mijn netwerk voor je.

Stuur mij meer informatie

Wil je weten of we samen kunnen werken aan jouw online succes? Laat dan hieronder jouw gegevens achter. Je hoort snel van me! 

Ps. door het versturen van dit formulier ga je akkoord met het tijdelijk opslaan van jouw gegevens volgens de privacyverklaring.