‘Leadgeneratie op LinkedIn’ heet het webinar waar ik me enthousiast voor aanmeld. Broodnodig, want LinkedIn heeft aardig wat geheimen voor me. Daarom ben ik niet bepaald actief. Laat staan dat ik weet hoe ik meer leads genereer. Ik weet vooral hoe ik gemiste kansen genereer met dat hele LinkedIn. 

lekker onbeschoft

De herinneringsmail over het webinar merk ik een half uur te laat op. Ik kom dus wat laat aankakken online. Geen flauw idee waar de training overgaat. Duidelijk teveel gemist. Ik kan me net zo goed weer afmelden. Nog genoeg te doen. Komt nog wel. Al die leads.

Terug in overvolle mailbox schrijf ik me meteen uit voor toekomstige mail van deze LinkedIn – man. 

Later in de middag, telefoon. Hans, de man van het webinar waar ik me genadeloos voor afmeldde. Hij stelt zich voor en vraagt wat ik van zijn training vond. Ai. Het is behoorlijk onbeschoft. Van mij. Zie je het voor je? In het offline leven?

Je meldt je aan voor een training. Dat doe je niet zomaar. Nee, je wilt graag alles over dit interessante onderwerp leren. Binnenkort kan je jezelf een expert noemen. Het gaat je zoveel opleveren. De investering? Het kost je alleen maar een beetje tijd. En er is dus iemand die je de kneepjes van het vak wil leren. Dat doet die persoon ook nog eens gratis. Voor nop, nada, nul. Natuurlijk zal hij een doel hebben. Zoals een betaalde training verkopen. Logisch, hij leeft niet van de lucht.

Op de dag van de training kom je een half uur te laat binnen. Spreker en deelnemers afgeleid. Vervolgens let je niet op, je moet even bellen, appen en nog snel koffie halen. Dan blijkt dat je echt teveel gemist hebt. Je hebt geen idee waar die beste trainer het overheeft. Nu kan je net zo goed die zaal weer verlaten. Teveel gemist. Je staat op en laat de deur onbedoeld te hard dicht kletteren. Spreker en deelnemers weer afgeleid.

Hans belt niet om me op mijn roekeloze online-gedrag aan te spreken. Hij wil natuurlijk wel graag dat ik zijn online training een 2e kans geef. Terecht, natuurlijk wil ik dat. 

Hans belt omdat hij op zoek is naar een goede tekstschrijver voor zijn teksten op zijn website. Je hebt er een gevonden Hans. Ze moet alleen nog wat aan haar webinar-manieren doen.

Kennismaken?

Kennismaken met deze tekstschrijver uit Maassluis? Leuk, laat een bericht achter. Je hoort me snel! 

  • Jan Steentraat 53 | Maassluis
  • martine@zininwoorden.nl
  • 06 -205 379 17
  • © 2018 Zin in Woorden

Visit us

free latte!

Stop by with a friend today and get your free latte with the purchase of any regular size coffee or tea from our menu.

*Offer good thru Feb 1.